LAATU RATKAISEE

Tuotteiden tilaaminen on helppoa! Uudistuneella tuote-editorillamme tekstin, kuvien ja muotoilun lisääminen on helppoa ja lopputuloksena luot ja personoit itse painovalmiin vektoritiedoston suoraan tuotantoamme varten!

Personointi

Personoi tuotteesi upealla design-editorillamme!

Toimitus

Tuotteillamme on nopea toimitusaika 

Turvallinen maksaminen

Käytämme Paytrail -palvelua

TUOTTEET

VÄRIKASETIT

Trodat -värikasetit sopivat Trodat -leimasimiin. Tutustu valikoimaan!

LUE LISÄÄ

Leimasinkynät
Heri™ leimasinkynät ovat laadukas saksalainen merkki. Kynän leimasinosaan mahtuu mallista riippuen 3-4 riviä tekstiä. Valikoimassamme on runsaasti eri värisiä ja mallisia leimasinkyniä.

LUE LISÄÄ

LEIMASINMUSTEET
Noris Inc™:in mustevalikoima mahdollistaa monia erilaisia käyttökohteita leimasimille

LUE LISÄÄ

KILVET
Valmistamme räätälöidyt kilvet ja kyltit, opasteet ja laatat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Käyttötarkoituksesta riippuen valmistamme kilvet metallista, muovista tai parhaiten soveltuvalla yhdistelmällä näistä.

LUE LISÄÄ

Sinetöintitarvikkeet
Sinettipihdeillä joissa kaiverrettu alasinosa, merkitset kätevästi lyijykkeitä. Näiden avulla luot varman ja kestävän sinetin.

Pienemmillä sinettipihdeillä sinetöidään esimerkiksi sähkö- tai IT-kaappeja, isommilla pihdeillä voi sinetöidä esimerkiksi kontteja tai autokuormia.

Meiltä saat sekä kaiverretut sinettipihdit kaiverretulla alasinosalla että sinetöimiseen tarvittavat lyijykkeet ja lyijykelangan.

LUE LISÄÄ

Polttoraudat
Polttorauta on kätevä tapa merkata esimerkiksi puupintaa tai nahkaa. Myös tietyt muovipinnat ovat helppo merkata polttoraudalla.

Lämmönsäätölaite DR-2000

Polttorauta ALK-300W

PREEGLAUSLAITTEET

Ideal Seal Press -preeglauslaitteella (kohopuristimella) onnistuu preeglaaminen (kohokuvion painaminen) 90g/m2-300g/m2paksuiselle kartongille tai muille materiaaleille.

Jos halutaan preeglaus (kohokuvio) sitä paksummalle materiaalille, esimerkiksi pahville, siihen oikea työkalu on JustRite Long Reach JLR.

JustRite JSD pöytämalli

Tuotteiden tilaaminen on helppoa!

Pystymme käsittelemään yleisesti ottaen kaikkia tiedostomuotoja (eps, cdr, ai, svg, pdf jne) eli kun lähetätte meille tiedoston, pääsemme siihen heti käsiksi. Tiedosto saa mielellään olla vektorimuodossa jotta lopputulos olisi parempi kuin käsiteltäessä bitmap-tiedostoja.

Toki käsittelemme myös bitmap-tiedostoja (jpg, png, gif, tiff jne) ja jos tarve sitä vaatii, niin lähdetään liikkeelle vaikka paperille piirretystä luonnoksesta.

Mikäli aikataulunne antaa myötä, lähetämme teille mielellämme vedoksen lopputuloksesta ennen tuotteen varsinaista valmistamista.

Meillä teetetyt tuotteet arkistoidaan aina, jotta lisätilauksien tekeminen olisi mahdollisimman helppo tehdä myöhemmin.

X