Tietoa yrityksestä

ES-Merkintä Oy perustettiin vuonna 1993 Erik Söderholmin pääteltyä että merkintä-alalla olisi markkinarakoa eritoten pienelle ja joustavalle tekijälle.

Yrityksen alkuperäiset liiketilat sijaitsivat Annankatu 20:ssa ja siellä toiminta jatkui aina kesään 2006 asti. Tällöin Eki päätti siirtää liiketoiminta korttelin päähän toimivampiin tiloihin. Samoihin aikoihin Reymond D. Holmberg tuli mukaan toimintaan Ekin yhtiökumppaniksi.

Yrityksen alkuaikoina valtaosa tuotannosta tehtiin manuaalisesti, pikku hiljaa valmistusmenetelmiä on kuitenkin automatisoitu. Ensimmäinen laserkaiverruskone hankittiin 2006, nykyään niitä on kaksi. Laserkaiverruskoneiden (Epilog Fusion Edge) lisäksi tuotantokoneistoon kuuluu UV-tasotulostin (Mimaki UJF-3042 MKII), suurkuvatulostin (Roland SP300i), teräkaiverruskone (IS400), tarraleikkuri (Summa D60) ja uusimpana tekstiilipainokone (Brother GTX). Firman laajasta tuotepaletista valtaosa on tätä nykyä tuotettu omin konein Annankadulla.

Selvittyämme covid 19 -pandemiasta ehjin nahoin, uskallamme väittää että kivijalkaliike elää ja voi hyvin myös jatkossa. Yritykselle hiljaiset pandemia-ajat on pyritty käyttämään hyväksi suunnittelemalla ja toteuttamalla yrityksen verkkokauppaa. Lopputulemana kesä 2021 on korkea ja oikea aika launchata merkintamestarit.fi -verkkokauppa.

Idea on yksinkertainen: verkkokaupan tuote-editorilla asiakas vastaa tuotteiden suunnittelusta – me toteutamme asiakkaamme suunnitelmat entuudestaan tutuksi todetulla laadulla. Kuten kivijalkakaupassa – L A A T U   R A T K A I S E E.

X